Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Svep in de stora potatisarna i alu-folie och placera på galler 1 fals över mitten av ugnen.
Potatisen brukar behöva ca 90-120 minuter i ugnen beroende på storlek.
Så ni har gott om tid på er att förbereda nästa steg.
Finriv osten och skär revbenen i bitar.
Blanda majonnäs, crème fraiche, gurkmix och pressa i vitlöken.
Rör ner senap och tomatpuré, blanda om väl.
Blanda sist i osten och smaka av med salt och svartpeppar.
Pensla ena sidan av revbensbitarna med röra och strö över sesamfrön.
Lägg bitarna med den penslade sidan neråt i en smord ugnsform.
Pensla ovansidan med röran och strö över sesamfrön.
Ställ resterande röra i kylen till serveringen.
När ca 30 minuter återstår för potatisen ställer ni in revbensformen på samma galler.
Efter ca 15 minuter vänder ni revbensbitarna och steker vidare i 15 minuter.
Skär ett kryss i foliepotatisarna och tryck till från sidorna så de öppnar sig.
Lägg upp revbenen på ett serveringsfat.
Servera med multiröran som fyllning till potatisarna.