Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamstekt lax med chilikryddad caviar och gurksallad

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Spännande laxrecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och socker till gurksalladen. Låt kallna och smaksätt med salt och vinäger. Slå detta över gurkan, moroten och chilin och låt stå svalt.
  2. Vänd laxen i lite sesamfrön och trä eventuellt upp på spett och stek (alternativt lägg på bleck och strö över sesam, salt och peppar och stek i ugn i 225°C i 8-10 min beroende på tjocklek).
  3. Blanda försiktigt ihop chilicaviaren utan att krossa några korn.
  4. Servera med sesamlaxen med gurksallad, jasminris och teriyakisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.