- Serverar: 8 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Frisk pajblandning, gäller få den rätta touchen, så man får tag i bra rabarber samt jordgubbar-helst under säsongen.
Instruktioner
- Ansa rabarber, skär i cm stora bitar, rensa jordgubbarna, skiva ner dem.
- Blanda socker och potatismjöl i en bunke. Lägg rabarber, jordgubbar i pajform varva sedan ordentligt med socker och potatismjölsblandningen. (Får ej bli geléklumpar i pajen, inte gott då)
- Blanda ihop smuldegen och fördela sedan över rabarberna och jordgubbarna. Strö sedan över mandelspån pärlsocker.
- Grädda mitt i ugnen ca 15-30 minuter i 200 grader. Vill man ha inne kortare tid el längre så väljer man det själv, bara hålla koll tills pajen är som man själv önskar!!
- Servera med kall vaniljsås eller vaniljglass!!
Riktigt härlig sommarpaj!!
Publicerat den
30 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar