Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Seven layer dip

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekta dippen till texmexpartyt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skrapa avokadoköttet i en skål, tillsätt citronsaft, salt och cayennepeppar. Mosa ihop allt med en gaffel.
  2. Blanda crème fraiche med tacokryddan i en annan skål. Mosa sönder dom röda bonorna. Bred ut bönorna i botten på en genomskinlig skål eller på ett mindre fat, ca 20 cm i diameter.
  3. Kärna ur tomaterna och hacka dem och oliverna. Skiva purjolöken. Täck bönorna med avokadoröran, strö över de hackade tomaterna, sedan purjolöken och oliver. Bred över crème fraicheröran. Strö över den rivna osten.
  4. Servera men tortillachips.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.