Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sex-pepparsbiffar med kantarellsås

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Massa olika peppar, men var inte rädd. De är inte starka, utan smakrika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Biffar: Stöt rosé-, svart- och sichuanpeppar i en mortel. Blanda alla ingredienser till biffarna väl i en bunke och rör försiktigt ihop till en smet. Forma färssmeten till biffar och stek på medelvärme tills de fått fin färg. Håll dem varma i ugn på 75-100 graders värme tills tillbehören är klara.
  2. Kantarellsås: Lägg kantarellerna i en torr stekpanna och stek tills de börjar "hoppa". Lägg i smör eller margarin och fräs i några minuter. Krydda med vitpeppar/grön jalapeño. Häll i Milda Cuisine och matlagningsgrädde. Värm sakta tills det börjar koka sakta. Tillsätt svartpeppar och honung, rör om och låt puttra till krämig konsistens.
  3. Servera med ugnsbakade rotfrukter eller pressad potatis och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.