- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Massa olika peppar, men var inte rädd. De är inte starka, utan smakrika.
Instruktioner
- Biffar:
Stöt rosé-, svart- och sichuanpeppar i en mortel.
Blanda alla ingredienser till biffarna väl i en bunke och rör försiktigt ihop till en smet.
Forma färssmeten till biffar och stek på medelvärme tills de fått fin färg. Håll dem varma i ugn på 75-100 graders värme tills tillbehören är klara.
- Kantarellsås:
Lägg kantarellerna i en torr stekpanna och stek tills de börjar "hoppa".
Lägg i smör eller margarin och fräs i några minuter.
Krydda med vitpeppar/grön jalapeño.
Häll i Milda Cuisine och matlagningsgrädde.
Värm sakta tills det börjar koka sakta.
Tillsätt svartpeppar och honung, rör om och låt puttra till krämig konsistens.
- Servera med ugnsbakade rotfrukter eller pressad potatis och en grönsallad
Publicerat den
24 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar