Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sharonsallad med rökt skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fruktens kryddighet matchar den rökta skinkan perfekt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sharonfrukten i bitar. Kärna ur äpplet och skala apelsinen med kniv. Skär dem i bitar. Förväll sockerärtorna ca 1 min i kokande vatten. Häll av vattnet och spola dem kalla i kallt vatten.
  2. Dela sockerärtorna i halvor. Blanda frukt och sockerärtor. Rör ner kvarg. Smaka av med salt. Lägg upp skinka och sallad på 4 assietter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.