Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

God mat som sköter sig nästan själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kött och lök i matfett under omrörning tills köttet är genomstekt. Häll på buljongen och låt stå och puttra i ca två timmar, på svag värme. Mer vätska kan slås på under tiden,
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Skala och koka potatisen. Pressa den och tillsätt margarin, mjölk, salt och vitpeppar. Vispa den mosig och pösig.
  4. Lägg köttgrytan i botten på en smord ugnssäker form. Klicka eller spritsa över moset. Gratinera mitt i ugnen i ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Erajscha 16 oktober 2008

    Shepards pie görs på rester av lammstek...

  • Tallis 5 oktober 2012

    Mycket gott kommer att göra det igen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.