Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sheridans tryffel

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Sheridan´s Original är min favoritlikör. Fyllig, krämig och gräddig smak med inslag av kaffe och choklad. Den likören har jag i min chokladtryffel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden.
  2. Lägg choklad och florsocker i en bunke och slå över den kokande grädden under omrörning. Rör till en helt slät smet.
  3. Vispa i smör och sprit.
  4. Fyll en spritspåse med smeten. Lägg i kyl att stelna.
  5. När smeten börjat att stelna, spritsa ut smeten i tryffelformar, eller rulla små kulor och lägg i tryffelformar. Låt sedan åter stelna i kylskåp.
  6. Rulla kulorna i kakao.
  7. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.