Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sherry

 
  • Serverar: 12-18 portioner
Skriv ut

Det fanns en tid när det ofta stod en sådan här hink och puttrade i min tvättstuga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vattnet och låt kallna. Häll det i t.ex. en plasthink.
  2. Pressa apelsinerna och citronerna och häll det i vattnet. Lägg i rågen, jästen och sockret och ställ undan det någonstans. Rör om ofta första veckan och täck sen över hinken med en handduk och låt stå ifred i 2 veckor.
  3. Sila upp på flaskor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.