Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Shortbread

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

sockrad kaka som är vanliga i Skottland. Goda till efterrätten Cranachan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Nyp ihop smör, båda mjölsorterna och salt.
  2. Tillsätt socker och forma till en deg.
  3. Kavla ut till en 2-3 mm tjock platta. Ta ut runda kakor, 5 cm i diameter. Lägg dem på plåt klädd med bakpapper.
  4. Grädda i 180 grader ca 20 minuter. Låt kakorna svalna och strö över socker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.