Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Shortbread

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

De smälter i munnen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör med florsocker vitt och pösigt. Rör i vetemjöl och rismjöl. Arbeta samman till en deg. Kavla ut till en tunn platta och ta ut ca 20 cirklar med ett glas eller andra former gris, katt, kanin… Lägg dem på bakpappersklädd plåt. Baka i 175°C ca 15 minuter, tills de fått lite färg.
  2. Pudra över lite florsocker medan de är halvvarma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.