Sichuanpeppar är en smakrik men inte så stark, pepparsort.
549 kalorier per portion.
Instruktioner
- Nudelsallad:
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt sugar snaps när det återstår 2 minuter av koktiden.
Skölj och skiva rädisorna, skala och riv ingefäran.
- Häll av nudlar och sugars snaps i ett durkslag, skölj hastigt. Häll över nudlarna i en skål och blanda med rädisor, ingefära, sesamolja, soja och limejuice.
- Kycklingen:
Halvera kycklingfiléerna på längden, stöt pepparkornen med saltet väl i en mortel.
Vänd kycklingen i pepparblandningen, stek den runt om i oljan i en stekpanna 2 minuter.
Sänk värmen och häll på sojan. Låt fräsa 10 minuter tills kycklingen är genomstekt.
- Skär upp och servera kycklingen till nudlarna.
Publicerat den
8 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Detta var gott. Ett tips är att tillsätta mer limejuice. Juice från en lime räcker inte.