Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Siciliansk fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Detta är en lättlagad god fiskrätt, som påstås komma från Sicilien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olivolja i en stekpanna som kan täckas med lock. Lägg de insaltade kaprisarna i vatten, för att minska saltmängden. Det går även att använda kapris som är konserverade i vinäger.
  2. Lägg i bladsellerin och oliverna och stek några minuter. Placera den skivade potatisarna jämnt stekpannan och lägg i kapris. Häll i vatten så det precis täcker och lägg i tomatpurén. Peppra.
  3. Låt detta koka under lock tills potatis är mjuk. Fördela fiskbitarna och häll sås över dem. Låt detta koka under lock några minuter tills fisken är färdig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.