Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Siciliansk fylld paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

365 kalorier per portion Stora bifftomater eller squash kan också fyllas med den här blandningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela paprikorna i halvor på längden och kärna ur dem.
  3. Skölj och finhacka sardellfiléerna. Finhacka örterna och kaprisen. Skala och pressa vitlöken.
  4. Kärna ur och finhacka tomaterna. Hacka oliverna. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna så att de blir gyllengula.
  5. Lägg paprikorna med den skurna sidan uppåt i en långpanna.
  6. Blanda alla ingredienser till fyllningen och fyll paprika halvorna med blandningen.
  7. Grädda i 20 minuter tills paprikorna är mjuka och fyllningen fått fin färg.
  8. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.