Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Signhilds festliga kycklingpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta var mumma och dessutom ovanligt att det är ingen deg i botten utan bara på toppen. Så suveränt gott att snålvattnet nästan börjar att rinna, fniss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör först pajdegen och låt den vila i 30 minuter.
  2. Skär sedan den kalla kycklingen i bitar.
  3. Hacka paprikorna och smålöken i små och fina bitar och fräs detta sen i 1 msk margarin. Pudra över vetemjöl och häll på grädden. Tillsätt chilisåsen och låt allt puttra ett par minuter. Sätt till sist i uppskurna små ananasbitar plus kycklingbitarna. Sätt till salt och peppar plus salladskryddan.
  4. Lägg röran i en pajform eller annan ugnsform. Kavla ett lock av pajdegen och lägg över som ett tak. Pensla med ägg. Klar att grädda i 225º i ca 25-30 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annras 31 augusti 2008

    Hej! Jag gjorde din "Signhilds kycklingpaj" igår, och den blev väldigt uppskattad! Kram Annper

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.