Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sikfat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god sommarmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur och dela siken i ganska små bitar. Lägg bitarna på ett uppläggningsfat.
  2. Vispa grädden, men inte för hårt (ungefär som till smörgåstårta). Blanda i några matskedar äkta majonäs. Smaka av tills du tycker det är en bra kombination på smaken. Bred grädde/majonäs röran över siken.
  3. Garnera fatet med klyftor av hårdkokta ägg, färska dillkvistar, tunna gurkskivor och ev tomatskivor, skalade räkor och citronskivor.
  4. Servera med kokt, skalad potatis. Extra gott med färsk potatis till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.