Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sikmacka á la lyx

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En smaksensation tycker i alla fall jag, och röran kan med fördel användas t ex till varmrökt lax och färsk potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur siken ordentligt, den är lurig med en del småben man måste se upp med. Blanda crème fraiche med hjortronsylten.
  2. Fördela sikbitarna på 2 brödskivor och klicka över crème fraiche/hjortronsyltblandningen.
  3. Njuuut med ett glas vin eller en öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.