Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill à la Russ

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jätte god sillrätt som ser väldigt dekorativ ut.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå av spadet ifrån sillen och lägg den på botten av ett plant fat (inte på varandra).
  2. Blanda gräddfil och majonnäs och bred ovanpå sillen så allt täcks.
  3. Finhacka sedan ägg, gräslök och rödbetor, separat. Svårt att säga mängden av gräslöken och rödbetorna utan hacka eftersom så det inte blir för mycket.
  4. Varva sedan ränder ovanpå gräddfilen/majonnäsen, så att det blir dekorativt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.