Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill med pepparrot och västerbottensost

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

För den som vill ha lite mera sting i sillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att ta upp sillen ur lagen, låt rinna av medan du förbereder resten.
  2. Riv västerbottenosten samt pepparroten. Blanda detta i en bunke tillsammans med crème fraiche, senap, salt och peppar. Rör ner sillen och lägg i en fin glasburk med lock.
  3. När du sen serverar kan du dekorera med remsor av västerbottensost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.