Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill med smak av Asien - Ingefärssill

 
  • Serverar: 3-6 portioner
Skriv ut

Kryddig chutney och färsk ingefära sätter sprätt på sillen. Två spännande sorter som passar bra till påskbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

Koka vatten, ättika och socker till en lag. Låt lagen svalna. Skär sillfiléerna i bitar och varva dem med lök, purjolök, kryddor och äpple i en burk. Blanda ner ingefära, limesaft och limeskal i den kalla lagen. Häll lagen i burken. Låt sillen dra ett dygn, gärna längre.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.