Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sill med thailändska smaker

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Klassisk svensk sill i krämig gräddfilssås spetsad med thailändska smaker. Nytt och spännande!

Ingredienser

Instruktioner

Låt sillen rinna av. Skär sillen i ca 2 cm breda bitar och lägg dem i en skål. Strimla salladslöken fint. Dela, kärna ur och hacka chilin fint. Plocka korianderbladen. Lägg lök, chili, nästan alla korianderblad, limeskal, ingefära och salt i skålen med sillen. Ringla över honungen och blanda. Vänd ner gräddfilen. Garnera med resten av korianderbladen. Låt gärna sillen stå i kyl någon timme innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.