Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillåda med äpplen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En riktigt god "sommar-rätt" som även kan avnjutas vintertid.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka äpplena i lagom små bitar, hacka löken och blanda med äpplena. Lägg detta i botten på en form som rätten kan serveras ur. Täck äppel/lök blandningen med matjesill. Hacka äggen och strö över sillen. Hacka valfri mängd paprika som sedan blandas med gräddfil, cremefraiche och kaviar. Häll "kaviarsåsen" över resterande i formen. Dekorera med lite hackad dill över allt ihop. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 13 februari 2008

    Verkar vara jättegott, ska prova nu snart, till helgen kanske. Jag har en burk matjessill kvar som jag måste använda snart.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.