Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kaviar ger fin krydda till sillen som vilar på en bädd av potatis och purjo. Praktisk allt-i-ett-låda till middag eller lunch. Det är gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Varva potatis och purjo i en ugnsform, slå på kaviar utrörd med grädde.
  2. Lägg sillfiléerna överst och sikta på ströbröd. Lägg på ett par tunna skivor margarin.
  3. Sätt in formen mitt i ugnen cirka 25 minuter. Garnera med dillvippor.

Kommentarer (2)

  • Bappi 1 mars 2012

    Enkelt att laga och dessutom jättegott :-) Tack för ett bra recept/ kram

  • MrsC 1 mars 2012

    Tack & Kram :))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.