Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillmoln

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hur gott som helst

Ingredienser

Instruktioner

Skilj äggulor från vitan. Koka gulorna hårdkokta. Hacka dem sedan i små bitar. Hacka matjessillen i små tärningar och blanda med äggulshacket + rödlöken. Smöra brödskivorna och fördela röran lika. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd försiktigt ned majonäsen. Täck smörgåsarna med äggvitan så att röran inte syns. Lägg gärna lite extra på toppen så att de ser ut som små moln. Låt stå i ugn 200 gr i ca 5 min så att de får svag gyllene färg. Serveras med en fräsch grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.