Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillmousse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett absolut måste till påsk, jul och midsommar. Supergod !

Ingredienser

Instruktioner

Hacka allt, blanda ihop, smaka av med kryddor. Häll upp i en form och låt stelna i kylskåp ca 1 timme

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lece 20 november 2009

    Upptäckte ett fel i receptet som måste rättas till. Gelatinet ska naturligtvis blötläggas först i 5 min. och smältas ner i två msk utav grädden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.