Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sillsallad

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Så god

Ingredienser

Instruktioner

Skär sill , potatis, gurka och lök i små tärningar och blanda med rödbetshacket. såsen smält smöret rör ner mjölet och späd under omrörning med rödbetsspadet tillsätt senap, socker, vinäger och peppar smat försiktigt med salt. Låt såsen kallna späd med lita vatten om den verkar för tjock. Blanda det hackade med såsen och låt stå kallt minst ett dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.