Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Silltårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Perfekt förätt på påskbordet! Tyvärr glömde jag ta foto....

Ingredienser

Instruktioner

Mixa kavringen fint. Häll i smöret och mixa detta. Tryck ut i botten på en form med löstagbara kanter. Mixa matjesillen, blanda kesella, creme fraiche, finhackad rödlök och gräslök sill och lite svartpeppar. Smält gelatinet och blanda i det. Bred ut fyllningen på kavring botten och låt stå kallt 1 dygn. Garnera och servera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Makejo 4 mars 2011

    Mycket gott! Gissade mig till att de 3 hårdkokta äggen också skulle vara med i fyllningen? Blir till att göra flera gånger...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.