Toppen! Låt den bara stå till sig till dagen efter så blir den ännu godare.
Instruktioner
- Botten 1:
Smöra alla bröd på med mjukost.
- Strö över hackad sallad.
- Fördela och bred ut den rivna osten samt stör över hackad lök (purjo). Bred gräddfil över osten.
- Botten 2:
Täck med äggskivor. Krydda med peppar. Bred majonnäs över allt.
- Botten 3:
Grädde på, gräslök, rödlök ringar-
- Sallad på grädden (om man vill) inlagd sill i en yttre och inre ring. Har man över lite ägg brukar jag lägga sådana också.
Man kan göra en del utan sill på så kan även vegetarianer äta den, eller så skippar man det helt och sillätarna får ta direkt ur burken.
Låt gärna stå över natten innan den serveras!! Mumsa och njut...
Publicerat den
18 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar