Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Silverkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

en mjuk kaka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa formen. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Smaksätt med vaniljsocker.
  2. Rör ner mjölk och mjölet blandat med bakpulver. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vänd dem ner i smeten sist.
  3. Häll smeten i formen. Grädda i nedersta falsen ugnen i ca 50 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 11 mars 2009

    Tack för ett gott recept på mjukkaka när man har äggvita över. Var helt perfekt att hitta. Smaken var ju inte helt fel heller..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.