- Serverar: 20-25 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
God och söt kaka som passar fint till eftermiddagskaffet!
Instruktioner
- Vispa ihop ägg och socker poröst. Tillsätt sedan vetemjöl och bakpulver, jag silar det för att undvika klumpar i mjölet, samtidigt som mjöl och bakpulver då blandas under tiden. Rör runt och tillsätt vattnet.
Häll i en smord långpanna - bröa den gärna med kokos i botten om du vill.
Grädda ca 20 minuter i 175 grader (kolla kakan med sticka, den ska inte vara kladdig).
- Låt svalna.
- Gör glasyren: Smält margarinet i en kastrull. Tillsätt äggulor och vaniljsocker och låt bubbla några minuter under omrörning. Bred ut glasyren över kakan och strö över kokos eller strössel.
Publicerat den
15 oktober 2013
Liknande recept
Skriv kommentar