Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sirapskaka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Förknippas ofta med julen men är lika god året om!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och sirap poröst.
  2. Blanda alla torra ingredienser, apelsinskal, mandlar och rör ner i äggsmeten. Tillsätt gräddfil och smöret. Blanda väl och häll i en smord och bröad form, ca 2 liter.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader ca 60 min. Låt stå några min innan den stjälps upp på ett galler.
  4. Om du väntar någon dag med att skära upp den så mognar kryddsmaken!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.