Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sirapskaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Otroligt god mjuk kaka

Ingredienser

Instruktioner

Rör sirap, socker och smör poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och rör kraftigt. Blanda mjöl och bakpulver, tillsätt det i äggsmeten tillsammans med gräddfil och bär. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 50 minuter, känn efter med en sticka. Serveras till kaffe eller saft.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.