Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sirapspinnar

 
Skriv ut

Lättbakade, goda sirapspinnar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de torra ingredienserna i en bunke och lägg smöret ovanpå, vänta en timme så det blir rumsvarmt. Tillsätt sirapen och arbeta sedan snabbt ihop till en deg. Dela degen i 3 bitar. Rulla ut till längder, fingertjocka. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper på. Platta till längderna lite grann med fingrarna. Grädda mitt i ugnen, 175ºC, 15 min. Skär längderna i sneda bitar, 2-3 cm breda, så fort de tagits ut ur ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.