Ett gott bakverk att ha till kaffet. Kan frysas.
Instruktioner
- Botten:
Smält margarinet. Blanda ägg och socker och vispa poröst.
Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en separat skål.
Tillsätt mjölblandningen i äggblandningen och vispa till en slät smet. Tillsätt mjölken i det smälta margarinet.
Häll margarin och mjölkblandningen i smeten och rör till en jämn smet.
Häll allt i en smord och ströad långpanna.
Grädda i 200 grader i ca 10 minuter. Ta ut kakan ur ugnen men låt den stanna i långpannan.
- Glasyr:
Rör ihop alla ingredienser till en jämn blandning.
Häll blandningen över den gräddade kakan direkt
Ställ in allt i ugnen och grädda i ytterligare 10-15 minuter.
Publicerat den
6 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar