Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sissis mörka bars

 
Skriv ut

Supergoda mellanmål med bra innehåll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 110 grader. Skär mindre bitar av fikonen innan du snabbt mixar dem med valnötter, jordnötssmör, havre, müsli, choklad, kakao, marmelad och ägg till en sammanhängande massa (den ska inte bli slät, utan med bitar i). Häll massan i en form (1,5 l) som är klädd med bakplåtspapper och strö kokosflingorna över. Ställ in i mitten av ugnen i 15 minuter, ta sedan ut kakan och låt svalna av helt.
  2. För att underlätta när man ska skära kakan i bitar så kan man låta kakan stå i frysen eller kylen någon timme, förvara dem sedan i kylskåpet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.