Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sissis müsli

 
Skriv ut

Väldigt god müsli som går att variera. Vill man ha en större sats är det bara att ta det dubbla på allt i receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader och klä en plåt med bakplåtspapper.
  2. Blanda havregryn, kokos, solrosfrön och mandlar med varandra. Rör ihop honung och vatten i en bunke och häll sedan i müsliblandningen. Blanda ordentligt.
  3. Fördela blandningen på den klädda plåten och rosta i mitten av ugnen i 15-20 minuter tills blandningen blir gyllene. Rör om då och då. Låt svalna.
  4. Ta fram en burk, häll i blandningen och rör ner aprikoser, russin, linfrön och den mängd pumpakärnor som önskas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.