Mumsiga cupcakes, som smälter i munnen.
Att de påminner om snickers gör ju inget!
Instruktioner
- Smeten:
Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker ( el. honung) pösigt och vitt. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner blandningen i äggsmeten.
- Tillsätt rapsolja, jordnötssmör och morötter. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt, och fyll dem med smet.
- För små cupcakes: fyll 2/3 av formarna
För stora cupcakes: fyll nästa upp till kanten med smet
- Grädda i mitten av ugnen i 13-15 minuter.
Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga. Låt svalna på galler.
- Frosting:
Rör jordnötssmör, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphia krämigt. Tillsätt kaffet.
- Bred frostningen på cupcakesen och strö över kokos.
- Det ekologiska jordnötssmöret innehåller inget annat än jordnötter (ibland även havssalt) och passar bäst i detta recept.
Publicerat den
27 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar