Tårtan är hottat upp med friska smaker som passionsfrukt och granatäpple
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt först florsockret och därefter de malda nötterna.
- Smörj och bröa en form med löstagbar kant.
Bred ut smeten i formen. Grädda i 20-25 minuter.
Ta ut kakan och hyvla över nougat medan kakan fortfarande är varm. Låt kakan svalna.
- Smält de båda chokladsorterna var för sig över vattenbad.
Bred ut chokladen på 2 bakplåtspapper, 2-3 mm tjockt och 20X20 cm stort.
- Sätt in chokladen i kylen så att den stelnar.
- Dra mot dig i chokladen med en tesked så att den krullar sig.
- Garnera kakan med chokladspånen.
- Gröp ur passionsfrukterna och granatäpplena och ringla kärnorna över chokladen.
Publicerat den
18 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar