Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sivs Bregott-kakor

(5 kommentarer)  
Sivs Bregott-kakor
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Ett recept av Siv Florén, Årets Hembakare 2003.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Rör samman socker och bregott. Blanda bakpulvret med mjölet och rör ner i smeten.
  3. Klicka upp i små papp- eller folieformar. Grädda 15-20 minuter mitt i ugnen. Låt kallna på plåt.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • lenajeanette 5 april 2009

    Om dessa är goda? Det räcker inte de är super goda!

  • qualitygirl 9 maj 2010

    Hur goda som helst, dom lär alla prova:)

  • emmaz 8 juni 2010

    Fantastiskt goda!! Ska göra dubbel sats nästa gång!

  • Cilla71a 13 februari 2011

    Helt underbara kakor, så goda, skulle kunna äta hur många som helst :) En klar 5:a.

  • Bappi 18 april 2016

    Superduper goda och ska bakas återigen! Ha en bra dag/ kram Ps Full pott med poäng

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.