Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sivs kokosmazariner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Ett recept av Siv Florén, Årets Hembakare 2003.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop smör, socker och vetemjöl till en deg. Lägg i plastfilm i kylen några timmar.
  2. Värm ugnen till 200°.
  3. Tryck ut degen i folieformar. Lägg en klick hallonsylt i botten på varje form.
  4. Vispa äggen pösiga med sockret. Blanda ner smör och cocos. Fördela blandningen i formarna. Grädda i ugnen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pemapo 12 december 2008

    Det här receptet ska jag prova, men hur många blir det?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.