Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjömansgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Har ej provat detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor.Ta bort rotstocken på vitkålshuvudet och skär vitkålen i tunna klyftor.Skala och riv morätter,lök och potatisen.Koka upp buljongen i en gryta.Läggg i kötter och koka det i ca 10 min.Blanda ner grönsakerna och låt allt koka på svag värme under lock i ca 20 min tills köttet är mört och grönsakerna mjuka.Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.