Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjömansgryta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lätt och Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär lövbiffarna i tre delar. Skala och skär löken i skivor. Bryn kött och lök i matfett i en stekpanna och lägg över i en gryta.
  2. Skala och skiva potatis och morötter och lägg ner i grytan.
  3. Häll över öl och kalvfond. Salta och peppra. Låt grytan sjuda, ca 15 minuter tills potatis och morötter är mjuka. Smaka av och strö över hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.