240 kalorier per portion
Lätt och snabb att laga, smakar utmärkt som ensamrätt eller med grönsaker.
Instruktioner
- Värm ugnen till 200 grader.
- Lägg spenaten i en kastrull och låt den sjuda på svag värme under lock 3-4 minuter, utan tillsats av vatten.
Häll upp den i en sil och låt rinna av. Grovhacka spenaten och låt den svalna.
- Bred ut spenaten i en ugnssäker form. Skala och skiva tomaterna, lägg dem på spenaten, salta och peppra.
Vik fiskfiléerna dubbla och lägg på dem. Salta och peppra igen och droppa över citronsaft.
- Lägg mjukost, mini fraiche och hårdost i en liten kastrull. Värm försiktigt och blanda om. Bred ut såsen över fisken.
Strö över ströbröd och parmesanost.
- Tillaga i ugnen tills fisken är kokt och ytan har fin färg, ca 30 minuter. Garnera med persilja.
Publicerat den
10 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar