Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sjötunga på spenatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en eldfast form. Lägg i spenaten och sätt in i 200 grader i ugnen en stund tills spenaten har tinat och medan ugnen värms upp. Under tiden vispar du ihop såsen enl. förpackningen. Ta ut formen och lägg fisken ovanpå spenaten, krydda med peppar och muskot och häll till sist över såsen. Strö gärna lite riven ost över. In i ugnen med fisken, den ska stå ungefär 20 minuter. Medan fisken blir klar kokar du riset och när det är klart tar du ut fisken ur ugnen. Servera med tomat & löksallad eller andra grönsaker som du gillar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.