Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skärgårdskryddad lax och pestodressad risonisallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och låt rinna av. Blanda genast ner peston.
  2. Låt svalna lite och blanda i resten av ingredienserna. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Pensla laxbitarna med olja och grilla dem ca 3 minuter per sida.
  4. Servera dem genast till ljummen eller kall sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.