Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenröra

 
  • Serverar: 2-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Skagenröran från grunden med egen majonnäs. Enklare kan det inte bli. Servera den på ett rostat bröd tillsammans med lite löjrom och en citronbåt och kalla den skagentoast. Skippa crème fraiche om du vill ha en laktosfri röra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka räkorna grovt. finhacka dillen Blanda äggula, senap och citronsaft i en rundbottnad skål. Montera med oljan. Först droppe för droppe, sedan med en fin och jämn stråle.
  2. Vänd ner majonnäsen i crème fraichen tillsammans med räkorna. Smaksätt med dill smaka av med cayennepeppar och salt. Ställ röran kallt fram till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.