Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagenröra (smörgåstårtfyllning)

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den absolut godaste fyllningen till smörgåstårta, fyllningen bör smetas på dagen innan tårtan ska ätas så den blir riktigt saftig. Jammi jammi!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom räkor och krabbfisch, (andvänd helst både gräddfil och creme fraiche). smaka av röran! Smeta ut röran mellan varje lager av bottnarna med slickepott dagen innan.
  2. Formfranska eller stora runda polarbröd kan andvändas till botten.
  3. Skala räkorna och varva dem med krabbfisch på bottnarna.
  4. Garnera med vad du vill som passar! te.x. tomat, sallad, gurka, stenbitsrom, räkor, hårdkokta ägg, dill, oliver, ost eller krabbfisch.
  5. (Röran behöver inte endast användas för smörgåstårta utan som vilken skagenröra som helst).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.