- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Den absolut godaste fyllningen till smörgåstårta, fyllningen bör smetas på dagen innan tårtan ska ätas så den blir riktigt saftig. Jammi jammi!
Instruktioner
- Blanda allt utom räkor och krabbfisch, (andvänd helst både gräddfil och creme fraiche).
smaka av röran!
Smeta ut röran mellan varje lager av bottnarna med slickepott dagen innan.
- Formfranska eller stora runda polarbröd kan andvändas till botten.
- Skala räkorna och varva dem med krabbfisch på bottnarna.
- Garnera med vad du vill som passar!
te.x. tomat, sallad, gurka, stenbitsrom, räkor, hårdkokta ägg, dill, oliver, ost eller krabbfisch.
- (Röran behöver inte endast användas för smörgåstårta utan som vilken skagenröra som helst).
Publicerat den
26 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar