Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagensill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En alldeles underbar sillinläggning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ättikslag och låt sillen ligga i den till nästa dag.
  2. Rör ihop ingredienserna och skär sillen i lagom stora bitar och lägg i såsen.
  3. Servering: Garnera runt om med 2 hårdkokta ägg som är hackade eller skurna i klyftor. Toppa med dillkvistar.

Kommentarer (1)

  • Svenucio 18 december 2012

    Vad är ättikssprit, ibland är receptet med 12%-ig ibland med 24%-ig, hur skall man veta om det är det ena eller andra? Jag har idag använt 24% ättikssprit och hoppas det blir bra, jag har nämligen gjort dubbel sats , skall räcka till 14 personer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.