Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skagentoast med laxrom

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sprödrostat bröd med sin räkmajonnäs och laxrom. En favorit bland förrätter. Här är en lika god som snabbgjord variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs och gräddfil. Krydda med salt och peppar.
  2. Hacka räkorna grovt och tillsätt dem i röran. Blnada väl.
  3. Rosta brödskivorna lätt.
  4. Fördela räkmajonnäsen på brödskivorna och lägg en klick rom mitt på varje smörgås.
  5. Garnera med dill, finklippt eller hackad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.