Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skaldjurs- och grönsakswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsigt och enkelt. Med ett eller två glas Hilltop Gewürztrameiner Sauvignon Blanc 2007 (nr 5332) från Bulgarien för 55:- (aug 2008) blev detta en himla bra fredag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Dela broccoli/blomkål och crabsticks i bitar. Värm matolja i en wok- eller stekpanna. Bryn lökarna och currypastan en stund. Tillsätt broccoli/blomkål, crabsticks och rör om. Tillsätt vatten och koka under lock i 3 minuter. Häll i fisksås, räkor och limsaft. Servera med äggnudlar.
  2. (Jag la aldrig på nåt lock på woken utan lät det hela fräsa runt en stund, la i nudlarna när allt var klart och veva runt med sleven. Eftersom jag verkligen gillar crème fraiche så tog jag en rejäl klick créme fraiche sweet chili som tillbehör och gott var det!)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.